Liity jäseneksi

Jäseneksi liittymistä varten sinun tulee täyttää valtakirja, joka on samalla ammattiyhdistysjäsenmaksun perintäsopimus ja liittyminen valtion virkamiesten työttömyyskassaan, jonka jäsenmaksu sisältyy Liiton jäsenmaksuun. Valtakirja löytyy Verovirkailijan Liitto ry:n kotisivuilta kohdasta https://www.verovl.fi/jasenyys/liity_jaseneksi! Lomakkeessa on tarkemmat täyttöohjeet. Allekirjoituksilla varustettu valtakirja toimitetaan Verovirkailijain Liittoon ja työnantajalle palkanlaskentaan. Muista ottaa myös itsellesi kopio valtakirjasta.

Harkitessasi yhdistyksemme jäsenyyttä, sinun kannattaa ensisijaisesti olla yhteydessä oman yksikkösi luottamusmieheen, joka mielellään neuvoo ja antaa lisätietoja kaikesta jäsenyyteen liittyvistä asioista.

Yhdistyksemme tarjoamiin jäsenetuihin pääset tutustumaan vasemmasta sivuvalikosta kohdasta jäsenedut. Pääset sitä kautta tutustumaan myös Verovirkailijain Liitto ry:n, AKAVA:n tarjoamiin jäsenetuihin ja palveluihin. Kannattaa käydä katsomassa!

Kun jäsenhakemuksesi on hyväksytty, saat yhdistyksemme jäsensihteeriltä postia työsähköpostiosoitteeseesi. VeroVL:n jäsenkortti, joka on samalla myös vakuutuskortti, toimitetaan sinulle valtakirjalla ilmoittamaasi osoitteeseen.